Fire Fighting Equipment Fire Fighting Equipment

Verzenden en betalen

Verzenden

Orders worden verzonden met GLS pakketdienst. Mocht GLS u niet thuis treffen dan zal deze een afhaalbewijs bij u achterlaten. Wij bieden ook de mogelijkheid uw bestelling af te leveren op een ander adres. U kunt dat aangeven bij het invullen van uw adresgegevens. 
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling op onze vestiging in Tiel, Rotterdam of Lier op te halen. 
Op het moment van verzending ontvangt u een e-mail met daarin de verwachte levertijd.

Verzendkosten

De kosten voor het verzenden van onze artikelen binnen Nederland is € 6,95 excl. BTW. De kosten voor verzendingen buiten Nederland zijn afhankelijk van het land en het gewicht of afmetingen van het te verzenden pakket. Aan deze bedragen kunnen geen rechten worden ontleend en wij behouden ons het recht dit bedrag aan te passen.

Levertijd

Wij doen ons uiterste best om de artikelen binnen 2 - 10 werkdagen aan u te leveren na betaling van de bestelling. De levertijd is afhankelijk van het artikel en de wijze van betaling.
Wilt u van tevoren zekerheid of duidelijkheid hebben over de levertijd van een artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@fire-fighting-equipment.com of neem telefonisch contact met ons op.

Betalen

In de webshop dienen de betalingen te geschieden door betalen bij afhalen, via IDEAL, PayPal, CreditCard of Bancontact /Mister Cash. Op onze vestigingen in Tiel en Rotterdam kan er contant en per pin worden betaald. Op onze vestiging in de Lier is het alleen mogelijk om contant te betalen.

Prijzen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s, exclusief BTW en exclusief handelings- en verzendkosten, eventuele belastingen of andere heffingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.